“Crec fermament que la nostra salut i benestar depèn de l'espai que habitem cada dia.”

Interiorista col·legiat, Marian Antonio bolca en els seus projectes la seva passió per crear espais habitables per a les persones aportant sempre solucions que responen a les necessitats dels seus clients.

nou concepte es una empresa dedicada al disseny d’interiors, creem i fabriquem dissenys personalitzats per particulars i empresses. El nostre equip de disseny busca la solució que necessita l’ espai a tractar funcionalment i estèticament, ajustant-nos al pressupost disponible. A nou concepte hi distribuïm marques amb la millor relació qualitat preu de cuines, banys, mobles de llar, sofàs, matalassos, il·luminació, cortines, parquets, revestiments i articles de decoració. També oferim el servei de disseny, fabricació i muntatge per arquitectes e interioristes.

Tres generacions dedicades al treball amb fusta.

La nostra dedicació i professionalitat, al llarg dels anys, ens han permès evolucionar des de la Vila de Montblanc una empresa de referència en mobiliari i interiorisme a la província de Tarragona.

Actualment nou concepte és una empresa moderna i competitiva que ofereix els seus productes de mobiliari i de la mà de Marian Antonio desenvolupa tota mena de projectes de decoració d’interiors per empreses i particulars.

A nou concepte treballem per a obtenir la millor solució en cada projecte. Creem espais únics, elegants i totalment personalitzats.

Estarem encantats d’atendre’t al nostre espai perquè puguis veure totes les nostres solucions, assessorar-te i ajudar-te a dissenyar projectes únics i exclusius.

Som especialistes en interiorisme i decoració. En les nostres col·leccions trobaràs les millors solucions i les últimes novetats i tendències en tota mena de mobiliari. Salons, menjadors, sales d’estar, dormitoris, armaris, vestidors, cuines, banys. Mobles de disseny d’interior i exteriors moderns i d’alta qualitat.

Som distribuïdors de les millors marques de mobiliari, interiorisme i decoració. Els nostres proveïdors garanteixen productes i materials de màxima qualitat i gaudeixen d’una gran reputació a escala internacional.

També som fabricants i disposem de la nostra pròpia línia de mobles amb una excel·lent relació qualitat-preu. Tots els nostres mobles són personalitzables, i podem adaptar-los a les teves necessitats en funció del seu espai.

A nou concepte dissenyem,
_fabriquem i projectem els teus espais
.

Professionals en interiorisme i mobiliari sempre al teu servei